Recept

Lín se smetanou a kapary

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 10276
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Kapary sterilované
800 g Lín
100 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
5 ks Šalotka
0,4 l Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 627 kcal
Kilojoule 2 622kJ
11% Sacharidy 41 g
44% Tuky 33 g
8% Sodík 165 mg
78% Bílkoviny 44 g

Lín se smetanou a kapary postup přípravy receptu:

1

Omytou rybu potřeme vně i zevnitř solí, pepřem a citronovou šťávou. Obalíme v mouce a zvolna pečeme na másle. Upečenou rybu vyjmeme a necháme na teplém místě.

2

Ve vypečené šťávě osmahneme dosklovita šalotku, zalijeme smetanou, přidáme nasekané kapary, petrželku a citronovou šťávu. Vše povaříme.

3

Hotovou omáčku nalijeme na porce lína.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept