Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 10281
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 kávová lžička Kmín celý
2 polévková lžíce Kopr čerstvý
24 ks Rak říční
1 kávová lžička Sůl
4 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 467 kcal
Kilojoule 1 952kJ
0% Sacharidy 1 g
8% Tuky 6 g
29% Sodík 585 mg
171% Bílkoviny 96 g

Raci vaření postup přípravy receptu:

1

Do 3-4l vody přidáme sůl, kopr, kmín a vaříme asi 10 minut. Očištěné, živé raky vložíme do vroucí vody a hrnec přikryjeme. Raky necháme táhnout ve vývaru asi 12 minut - mají mít pěknou červenou barvu.

2

Podáváme v horké míse s procezeným vývarem. Sypeme čerstvým koprem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept