Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10282

Ingredience

1 kávová lžička Kmín celý
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
12 ks Rak říční
2 polévková lžíce Strouhanka
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 283 kcal
Kilojoule 1 183kJ
1% Sacharidy 4 g
9% Tuky 7 g
10% Sodík 209 mg
87% Bílkoviny 49 g

Raci po italsku postup přípravy receptu:

1

Očištěné, čerstvé raky uvaříme rychle v osolené vodě s kmínem.

2

Obereme klepeta a ocásky a raky rozložíme do malých zapékacích misek (nebo do lastur). Posypeme strouhankou, nasekanou petrželkou, utřeným česnekem a pepřem. Zakapeme olivovým olejem a krátce nahřejeme v troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept