Jednoduchý recept

Ústřice smažené

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10284
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Citrony
200 ml Olej stolní
1 ks Petržel - nať
4 plátek Suchar dietní
1 špetka Sůl
200 g Sýr Parmezán
24 ks Ústřice
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

59% Kalorie 1,163 kcal
Kilojoule 4 868kJ
10% Sacharidy 35 g
105% Tuky 79 g
76% Sodík 2 g
135% Bílkoviny 76 g

Ústřice smažené postup přípravy receptu:

1

Ústřice vyjmeme z lastury a mírně osolíme. Obalíme je v nastrouhaném sýru, namočíme v rozšlehaném žloutku a obalíme ve strouhaném sucharu.

2

Připravené ústřice smažíme v horkém oleji dozlatova.

3

Podáváme na ubrousku, s osmaženou petrželkou a s citronem nakrájeným na plátky nebo na dílky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept