Recept

Omáčka z kyselých okurek

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 10286
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Hořčice
20 g Máslo čerstvé
100 g Okurky nakládané
0,5 l Omáčka hnědá univerzální (UHO)
0,1 l Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 67 kcal
Kilojoule 280kJ
1% Sacharidy 4 g
6% Tuky 4 g
15% Sodík 304 mg
1% Bílkoviny 1 g

Omáčka z kyselých okurek postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli jemně nakrájíme a osmahneme na másle dozlatova. Zalijeme vínem, přimícháme hořčici, základní hnědou omáčku a vše dobře povaříme.

2

Omáčku prolisujeme a přidáme na nudličky nakrájené kyselé okurky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept