Recept

Žampionová omáčka s bílým vínem

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10287

Ingredience

1 ks Cibule
20 g Olej stolní
0,5 l Omáčka hnědá univerzální (UHO)
1 ks Petržel - nať
20 g Protlak rajčatový
0,1 l Víno bílé
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 98 kcal
Kilojoule 411kJ
2% Sacharidy 6 g
7% Tuky 5 g
0% Sodík 5 mg
4% Bílkoviny 2 g

Žampionová omáčka s bílým vínem postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli jemně nakrájíme a osmahneme na oleji dozlatova.

2

Přidáme očištěné, nakrájené žampiony. Když začnou zlátnout, přisypeme nasekanou petrželku a vše krátce osmahneme.

3

Nakonec přidáme rajčatový protlak, přilijeme víno, hnědou omáčku a vše dobře povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept