Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10290

Ingredience

2 ks Cibule
1000 g Hovězí maso přední
1 špetka Kmín celý
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
80 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
500 g Zelí kysané
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 638 kcal
Kilojoule 2 668kJ
4% Sacharidy 16 g
51% Tuky 39 g
20% Sodík 409 mg
97% Bílkoviny 55 g

Hovězí maso v zelí postup přípravy receptu:

1

Omyté maso mírně naklepeme a nakrájíme na velké kostky. Vložíme do hrnce s horkou osolenou vodou, přidáme kmín, cibuli nakrájenou na nudličky a kyselé zelí. Vše vaříme asi 2 hodiny.

2

Ze sádla, nakrájené cibule a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vroucí vodou, přidáme utřený česnek, zelí a maso. Za občasného promíchání vše dusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept