Jednoduchý recept

Telecí játra restovaná

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 10292
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
500 g Játra telecí
1 špetka Majoránka
50 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
4 polévková lžíce Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 304 kcal
Kilojoule 1 273kJ
2% Sacharidy 9 g
24% Tuky 18 g
9% Sodík 179 mg
46% Bílkoviny 26 g

Telecí játra restovaná postup přípravy receptu:

1

Omytá, odblaněná játra nakrájíme na tenké plátky.

2

Na pánvi na rozpáleném tuku zpěníme cibuli nakrájenou na nudličky. Přidáme plátky jater a za stálého míchání je opečeme. Osolíme, opepříme a okořeníme majoránkou. Játra opékáme tak dlouho, až přestane vytékat červená šťáva.

3

Nakonec přidáme kousek másla, zalijeme 4 lžícemi vývaru a ihned podáváme.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou opékané brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept