Recept

Telecí ledvinky pečené

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 10293

Ingredience

0,5 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
2 ks Telecí ledviny
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 276 kcal
Kilojoule 1 154kJ
1% Sacharidy 3 g
13% Tuky 10 g
36% Sodík 722 mg
74% Bílkoviny 42 g

Telecí ledvinky pečené postup přípravy receptu:

1

Ledvinky omyjeme studenou vodou, osušíme a potřeme solí a pepřem. Vložíme je na suchý pekáček a pečeme v horké troubě. Po upečení bude tuk na ledvinkách křupavý.

2

Ledvinky vyjmeme, většinu tuku slijeme, zbytek zaprášíme moukou, přidáme rajčatový protlak, osmahneme, zalijeme vývarem a provaříme.

3

Ledvinky nakrájíme na plátky, rozložíme na mísu a podáváme s omáčkou.

4

Vhodnou přílohou je mandlová rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept