Recept

Vepřové kotlety pečené

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 10298
Kategorie: Maso

Ingredience

250 ml Hovězí vývar základní
50 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Olej stolní
1 špetka Sůl
4 ks Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

128% Kalorie 2,523 kcal
Kilojoule 10 556kJ
0% Sacharidy 1 g
359% Tuky 269 g
14% Sodík 278 mg
40% Bílkoviny 22 g

Vepřové kotlety pečené postup přípravy receptu:

1

Vepřové kotlety omyjeme a na okrajích nařízneme. Naklepeme je, osolíme a z jedné strany pomoučíme.

2

Maso opečeme po obou stranách v horkém tuku dozlatova, nejdříve pomoučenou stranou, potom je obrátíme a dopečeme.

3

Část tuku slijeme a přidáme kousek másla. Zalijeme vývarem (nebo vodou), necháme přejít varem a vzniklou šťávou přelijeme kotlety.

4

Podáváme s bramborami pečenými spolu s masem a se saláty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept