Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 1030
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

100 g Brambory vařené
1 ks Cibule
88 g Fazole bílé
2 ks Jablka
1 ks Mrkev kořen
4 polévková lžíce Ocet vinný
2 ks Okurky nakládané
5 polévková lžíce Olej stolní
2 kávová lžička Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
50 g Sýr Eidam cihla 30%

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 304 kcal
Kilojoule 1 271kJ
12% Sacharidy 42 g
129% Tuky 97 g
116% Sodík 2 g
19% Bílkoviny 11 g

Fazolový salát postup přípravy receptu:

1

Fazole necháme nabobtnat, nejlépe přes noc. Propláchneme je ve studené vodě a uvaříme.

2

Oloupeme si jablka, odstraníme z nich jádřince, očistíme zeleninu a vše nakrájíme i se sýrem na kostičky. Smícháme s fazolemi.

3

Protlak, olej a ocet smícháme, ochutíme a promícháme s ostatním. Můžeme přidat i několik lžic majonézy.

4

Salát necháme dvě hodiny uležet a pak můžeme podávat.

Poznámka

Musíme počítat s časem na bobtnání fazolí. Mrkev se do salátu dává již uvařená.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept