Recept

Znojemské vepřové kotlety

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 10301
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 ks Cibule
1 špetka Kmín celý
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 ks Okurky nakládané
0,5 l Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
50 g Tuk
4 ks Vepřové kotlety
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 525 kcal
Kilojoule 2 195kJ
4% Sacharidy 15 g
52% Tuky 39 g
223% Sodík 4 g
50% Bílkoviny 28 g

Znojemské vepřové kotlety postup přípravy receptu:

1

Omyté kotlety na okrajích nařízneme, lehce naklepeme, osolíme a posypeme kmínem. Jednu stranu pomoučíme, rychle opečeme, obrátíme a kotlety dopečeme.

2

Na zbylém tuku osmahneme jemně nakrájenou cibuli, zaprášíme trochou mouky a zalijeme vývarem (nebo vodou). Necháme přejít varem, přidáme nadrobno nakrájené okurky, vložíme opečené kotlety a zalijeme rozšlehanou kyselou smetanou. Zvolna dusíme pod pokličkou asi 45 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept