Recept

Skopová pečeně domácí

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10304

Ingredience

0,5 ks Cibule
4 ks Karotka
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
1000 g Skopová kýta
60 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
40 g Tuk
1 ks Tymián čerstvý
2 stroužek Česnek
16 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

57% Kalorie 1,119 kcal
Kilojoule 4 681kJ
35% Sacharidy 128 g
64% Tuky 48 g
17% Sodík 337 mg
96% Bílkoviny 54 g

Skopová pečeně domácí postup přípravy receptu:

1

Omyté maso odblaníme a zbavíme šlach. Upravíme je na plát a potřeme nádivkou z nasekané cibule, petrželky, soli, pepře, utřeného česneku a tymiánu. Plát zavineme a stáhneme provázkem.

2

Maso potřeme solí a pepřem, na pekáči ze všech stran zprudka opečeme a v troubě pečeme do poloměkka.

3

Přidáme celé očištěné šalotky, karotku a nudličky slaniny. Za občasného polévání maso dopečeme.

4

Odstraníme provázek, maso nakrájíme na tenké plátky a obložíme zeleninou a slaninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept