Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10305
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
100 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 polévková lžíce Protlak rajčatový
1000 g Skopová kýta
1 kávová lžička Sůl
50 g Tuk
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 744 kcal
Kilojoule 3 114kJ
1% Sacharidy 3 g
87% Tuky 65 g
22% Sodík 432 mg
64% Bílkoviny 36 g

Skopová kýta pečená postup přípravy receptu:

1

Omytou kýtu zbavíme šlach, odblaníme, vykostíme a potřeme solí, pepřem a česnekem.

2

Maso nejdříve opečeme na tuku a potom dáme péci do trouby. Během pečení kýtu potíráme máslem nebo podléváme vodou a vypečenou šťávou.

3

Měkkou pečeni vyjmeme, šťávu necháme vysmahnout, zaprášíme moukou, podlijeme a povaříme. Přidáme rajčatový protlak, vývar a dobře povaříme.

4

Pečeni nakrájíme na plátky a přelijeme ocezenou šťávou.

5

Podáváme s pečenými bramborami a se zelím.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept