Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10308
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
0,5 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Protlak rajčatový
5,5 kg Skopový hřbet
1 kávová lžička Sůl
40 g Tuk
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 147 kcal
Kilojoule 616kJ
1% Sacharidy 3 g
17% Tuky 12 g
21% Sodík 428 mg
5% Bílkoviny 3 g

Pečený skopový hřbet postup přípravy receptu:

1

Hřbet omyjeme, tuk lehce nařízneme a maso svážeme. Osolíme, opepříme a potřeme česnekem a hořčicí.

2

Maso opečeme na rozpáleném tuku ze všech stran. Přebytečný tuk potom slijeme, maso podlijeme naběračkou horké vody a dáme péci do silně vyhřáté trouby.

3

Upečené maso vyjmeme, vykrojíme tenké plátky a rozložíme je zpět na hřbet.

4

Podáváme s vypečenou šťávou, do které jsme přidali trochu mouky a rajčatového protlaku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept