Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 10317
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
10 ks Jalovec
2 polévková lžíce Kompot brusinkový
60 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pomeranče
0,5 kávová lžička Protlak rajčatový
200 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
1 dl Víno červené
250 ml Vývar z hovězích kostí
500 g Zaječí maso
60 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

76% Kalorie 1,502 kcal
Kilojoule 6 283kJ
24% Sacharidy 87 g
113% Tuky 85 g
89% Sodík 2 g
156% Bílkoviny 88 g

Zaječí hřbet pečený postup přípravy receptu:

1

Omytý hřbet odblaníme a hustě protkneme slaninou. Potřeme solí, pepřem, roztlučeným jalovcem a spolu s kořenovou zeleninou maso upečeme v troubě.

2

Zbylou vypečenou šťávu zaprášíme moukou, přimícháme rajčatový protlak, vývar, červené víno a citronovou šťávu.

3

Upečené maso upravíme na mísu, obložíme plátky pomeranče a brusinkami.

4

Podáváme se šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept