Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 10321

Ingredience

800 g Brambory vařené ve slupce
1 ks Cibule
300 g Hovězí zadní vařené
1 špetka Majoránka
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
1 špetka Sůl
60 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 413 kcal
Kilojoule 1 730kJ
10% Sacharidy 37 g
22% Tuky 17 g
29% Sodík 582 mg
54% Bílkoviny 30 g

Tyrolské opečenky postup přípravy receptu:

1

Zbytky uvařeného hovězího masa (nebo hovězí pečeně) nakrájíme na plátky. Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka.

2

Na rozpáleném tuku na pánvi osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme maso, brambory, osolíme, opepříme a okořeníme majoránkou. Vše dobře promícháme a opečeme. Maso i brambory mají mít kůrku.

3

Podáváme posypané nasekanou petrželkou.

4

Vhodnou přílohou jsou zeleninové saláty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept