Jednoduchý recept

Jitrnice opékané

  • Rakousko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Jitrnice opékané 5 1
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10326
Kategorie: Maso

Ingredience

4 ks Jitrnice domácí
100 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 780 kcal
Kilojoule 3 265kJ
7% Sacharidy 26 g
84% Tuky 63 g
2% Sodík 38 mg
54% Bílkoviny 30 g

Jitrnice opékané postup přípravy receptu:

1

Domácí jitrnice (nebo jelítka) opečeme po obou stranách na rozpáleném tuku dokřupava.

2

Kroupová jelítka nakrájíme na plátky a opečeme.

3

Podáváme s opékanými bramborami, bramborovou kaší a kysaným zelím.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept