Klobásy opékané - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Klobásy opékané
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | fialova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 10327 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
4 ks | Klobása vepřová |
100 g | Tuk |
Nutriční hodnoty jedné porce
31% Kalorie 602 kcal
Kilojoule 2 520kJ
0% Sacharidy 0 g
80% Tuky 60 g
39% Sodík 790 mg
26% Bílkoviny 14 g
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 97,8mg |
Draslík | 307,0mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,7mg |
Vitamín E | 0,7mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Klobása vepřová, Tuk mají zadané všechny známé hodnoty.
Klobásy opékané postup přípravy receptu:
1 | Klobásy nejdříve povaříme asi 5 minut. |
2 | Vyjmeme je z vody, ponoříme do mléka a osušené opékáme po obou stranách dozlatova. |
3 | Podáváme s opékanými bramborami a kysaným zelím. |