Recept

Mleté maso na sekanou - základní předpis

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10328

Ingredience

1 ks Cibule
300 g Hovězí maso mleté
1 špetka Majoránka
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
50 g Tuk
1 ks Vejce slepičí
200 g Vepřové maso mleté
2 stroužek Česnek
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 419 kcal
Kilojoule 1 754kJ
3% Sacharidy 11 g
38% Tuky 29 g
16% Sodík 312 mg
49% Bílkoviny 28 g

Mleté maso na sekanou - základní předpis postup přípravy receptu:

1

Na tuku osmahneme jemně nakrájenou cibuli a petržel dozlatova.

2

Na 1/2kg masa namočíme 1 žemli. Vymačkáme ji a umeleme spolu s masem, cibulí a petrželkou. Vše osolíme, opepříme a okořeníme majoránkou a česnekem. Přidáme vejce a dobře promícháme.

3

Pokud je hmota příliš tuhá, přilijeme trochu vody a znovu propracujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept