Recept

Aljašská treska po mlynářsku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 1033
Kategorie: Maso

Ingredience

250 g Citrony
150 g Máslo čerstvé
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Petržel - nať
40 g Sůl
1500 g Treska aljašská
150 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 393 kcal
Kilojoule 1 646kJ
2% Sacharidy 7 g
38% Tuky 28 g
84% Sodík 2 g
50% Bílkoviny 28 g

Aljašská treska po mlynářsku postup přípravy receptu:

1

Tresku očistíme, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme krátce odležet.

2

Porce obalíme nebo poprášíme prosátou moukou a v horkém tuku je po obou stranách zvolna opečeme.

3

Opečené ryby vyjmeme, vložíme do zapékací misky, poklademe plátky másla a oloupaného citronu a dopečeme v troubě.

4

Při podávání posypeme pokrm omytou, jemně nakrájenou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept