Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 1034
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

450 g Cibule
1500 ml Hovězí vývar základní
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 g Pepř černý mletý
20 g Sůl
100 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 162 kcal
Kilojoule 677kJ
4% Sacharidy 13 g
14% Tuky 10 g
59% Sodík 1 g
9% Bílkoviny 5 g

Cibulová omáčka postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, drobně nakrájíme a zpěníme ji na tuku.

2

Přidáme drcený pepř, přisypeme prosátou mouku a připravíme zásmažku.

3

Zásmažku zalijeme prochladlým vývarem, rozšleháme, osolíme a dobře provaříme. Potom omáčku přecedíme a dosolíme. Procezenou omáčku ještě krátce povaříme.

4

Cibulovou omáčku připravujeme na vařené vepřové nebo hovězí maso.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept