Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 10361
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Cukr vanilka
1 l Mléko plnotučné
150 g Rýže loupaná
250 ml Sirup rybízový
0,3 l Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
3 ks Želatina bílá plátky

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 923 kcal
Kilojoule 3 860kJ
29% Sacharidy 105 g
40% Tuky 30 g
7% Sodík 131 mg
23% Bílkoviny 13 g

Studená rýže postup přípravy receptu:

1

Rýži s mlékem a špetkou soli vaříme hodně doměkka.

2

Do horké rýže vmícháme změklou želatinu s cukrem. Po vychladnutí (než ztuhne) přimícháme ušlehanou smetanu.

3

Formičky vypláchneme studenou vodou, naplníme rýží a dáme do chladu ztuhnout.

4

Rýži vyklopíme z formiček a zalijeme jakoukoli ovocnou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept