Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10375

Ingredience

1 kg Kapr obecný
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
125 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
250 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 609 kcal
Kilojoule 2 548kJ
1% Sacharidy 4 g
53% Tuky 40 g
16% Sodík 320 mg
80% Bílkoviny 45 g

Tokáň z kapra postup přípravy receptu:

1

Omytého kapra vykostíme a nakrájíme na proužky silné asi 2cm.

2

Maso osolíme, poprášíme moukou smíchanou s paprikou a lehce promícháme. Porce rychle opečeme na rozehřátém másle.

3

Oheň zmírníme, přilijeme víno a dusíme doměkka. Před podáváním posypeme každou porci nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept