Recept

Pizza z nekynutého těsta

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10394

Ingredience

1 ks Cibule
42 g Droždí
3 ks Houby čerstvé
2 polévková lžíce Kečup
340 g Mouka polohrubá
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Oregano sušené
4 ks Rajčata
200 g Salám měkký
150 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
1 polévková lžíce Tuk
4 ks Vejce slepičí
600 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 752 kcal
Kilojoule 3 148kJ
21% Sacharidy 74 g
45% Tuky 34 g
57% Sodík 1 g
71% Bílkoviny 40 g

Pizza z nekynutého těsta postup přípravy receptu:

1

Do mouky rozdrobíme droždí, přilijeme vlažnou vodu, přidáme 1 vejce, špetku soli a vypracujeme těsto. Ihned je rozetřeme na vymazaný plech a potřeme olejem a kečupem.

2

Na tuku osmahneme jemně nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme na malé kousky nakrájené houby, rajčata a na kostičky nakrájený salám. Ochutíme solí, Vegetou, oreganem a za občasného míchání dusíme asi 10 minut.

3

Hotovou směs navršíme na těsto, zalijeme zbylými rozšlehanými vejci a posypeme strouhaným sýrem. Pizzu pečeme v horké troubě asi 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept