Jednoduchý recept

Česneková polévka s osmaženým chlebem nebo žemlí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 104
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

46,6 g Česnek
300 g Chléb celozrnný pšeničný
0,6 g Pepř černý mletý
100 g Sádlo škvařené
13,3 g Sůl
2 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 251 kcal
Kilojoule 1 050kJ
4% Sacharidy 16 g
23% Tuky 17 g
68% Sodík 1 g
20% Bílkoviny 11 g

Česneková polévka s osmaženým chlebem nebo žemlí postup přípravy receptu:

1

Tmavý chléb nebo žemli nakrájíme na menší hranolky, kostičky nebo nudličky a na polovině sádla osmahneme.

2

Česnek jemně utřeme se solí.

3

Při podávání vložíme do talíře dávku třeného česneku, mletý pepř, zalijeme vařícím hovězím vývarem, přidáme 5g sádla a osmažený chléb nebo žemli.

Poznámka

Chléb celozrnný pšeničný: (nebo žemle tmavá)

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept