Hovězí maso s paprikami - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hovězí maso s paprikami
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | filmova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 10407 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 ks | Cibule |
400 g | Hovězí ve vlastní šťávě |
2 polévková lžíce | Kečup |
5 ks | Paprikové lusky čerstvé |
2 polévková lžíce | Pažitka |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
1 špetka | Vegeta |
400 ml | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 9g |
---|---|
Cholesterol | 120,0mg |
Draslík | 232,0mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 384,2mg |
Vitamín B6 | 0,5mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 86,6mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Paprikové lusky čerstvé, Pažitka, Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hovězí ve vlastní šťávě, Kečup, Pepř černý mletý, Vegeta mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Hovězí maso s paprikami postup přípravy receptu:
1 | Jemně nakrájenou cibuli osmahneme na tuku z konzervy. |
2 | Přidáme na nudličky nakrájené papriky a za občasného podlévání vodou dusíme doměkka. Vmícháme kečup, na kousky nakrájené maso a krátce prohřejeme. Osolíme, opepříme a ochutíme špetkou Vegety. |
3 | Před podáváním pokrm ozdobíme nasekanou pažitkou. |