Paprikáš z lančmítu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Paprikáš z lančmítu
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | fialova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 10409 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
2 ks | Cibule |
400 g | Luncheon Meat |
2 polévková lžíce | Mouka polohrubá |
4 polévková lžíce | Olej stolní |
1 ks | Paprika červená |
1 špetka | Paprika mletá sladká |
400 ml | Smetana 33% (šlehačka) |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 173,6mg |
Draslík | 112,2mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 575,3mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 26,1mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Olej stolní, Paprika červená, Paprika mletá sladká, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Luncheon Meat, Mouka polohrubá, Smetana 33% (šlehačka) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Paprikáš z lančmítu postup přípravy receptu:
1 | Jemně nakrájenou cibuli osmahneme na oleji. |
2 | Přidáme na nudličky nakrájenou papriku, na větší kostky nakrájený lančmít, posypeme paprikou a krátce vše opečeme. |
3 | Nakonec přilijeme smetanu rozmíchanou s moukou, osolíme a povaříme. |