Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10412

Ingredience

2 ks Cibule
100 g Houby čerstvé
1 kg Kapr obecný
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 ks Paprikové lusky čerstvé
100 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 575 kcal
Kilojoule 2 407kJ
2% Sacharidy 9 g
50% Tuky 37 g
20% Sodík 396 mg
88% Bílkoviny 50 g

Šašlik z kapra postup přípravy receptu:

1

Omytého kapra vykostíme a maso nakrájíme na menší kousky. Osolíme, lehce posypeme paprikou a napichujeme na jehly střídavě s plátky cibule, slaniny, papriky a hub.

2

Jehly položíme na rozehřátý grilovací rošt potřený olejem. Grilujeme asi 10 minut. Šašliky občas obracíme a maso potíráme vypečenou šťávou a rozehřátým máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept