Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10418

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Játra kuřecí
6 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
150 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián sušený
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 422 kcal
Kilojoule 1 767kJ
1% Sacharidy 4 g
44% Tuky 33 g
23% Sodík 461 mg
46% Bílkoviny 26 g

Jehly z kuřecích jater postup přípravy receptu:

1

Omytá, odblaněná játra nakrájíme na stejné kousky. Slaninu nakrájíme na kostky a cibuli na kolečka.

2

Játra, slaninu a cibuli napichujeme střídavě na jehly. Osolíme, opepříme, potřeme olejem s prolisovaným česnekem a špetkou tymiánu.

3

Jehly rozložíme na grilovací rošt potřený olejem. Grilujeme asi 7 minut, jehly obrátíme, znovu potřeme olejem a grilujeme ještě 6 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept