Jednoduchý recept

Vepřová žebírka na rožni

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 10424
Kategorie: Maso

Ingredience

1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený
1000 g Vepřová žebra

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 705 kcal
Kilojoule 2 951kJ
0% Sacharidy 0 g
79% Tuky 59 g
19% Sodík 381 mg
72% Bílkoviny 40 g

Vepřová žebírka na rožni postup přípravy receptu:

1

Vepřová žebírka omyjeme, osušíme a do masa vetřeme pepř, tymián (nebo bazalku) a sůl.

2

Žebírka rozdělíme na kusy a napichujeme je na rožeň.

3

Pečeme asi 1 1/2hodiny dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept