Parmazánové máslo - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Parmazánové máslo
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | svisla |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 10437 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
1 polévková lžíce | Citronová šťáva |
4 polévková lžíce | Máslo čerstvé |
1 polévková lžíce | Petržel - nať |
2 polévková lžíce | Sýr Parmezán |
Nutriční hodnoty jedné porce
9% Kalorie 171 kcal
Kilojoule 717kJ
0% Sacharidy 1 g
24% Tuky 18 g
5% Sodík 96 mg
4% Bílkoviny 2 g
Uhlovodany | 436,4mg |
---|---|
Cholesterol | 28,1mg |
Draslík | 15,7mg |
Vláknina | 97,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,6mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 22,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citronová šťáva, Sýr Parmezán mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Parmazánové máslo postup přípravy receptu:
1 | Změklé máslo utřeme s nastrouhaným sýrem, nasekanou petrželkou a citronovou šťávou. |
2 | Necháme ztuhnout v chladničce. |
3 | Parmazánové máslo podáváme k masu. |
Poznámka
Místo Parmezánu můžeme použít Nivu.