Recept

Kedlubnový salát s masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10461
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
3 ks Kedlubna
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
1 špetka Sůl
250 g Vepřové maso pečené

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 379 kcal
Kilojoule 1 586kJ
3% Sacharidy 10 g
43% Tuky 33 g
7% Sodík 136 mg
22% Bílkoviny 12 g

Kedlubnový salát s masem postup přípravy receptu:

1

Kedlubny oloupeme a nahrubo nastrouháme.

2

Přidáme na nudličky nakrájené uvařené maso a na čtvrtky nakrájená rajčata. Osolíme, opepříme a ochutíme citronovou šťávou. Vše dobře promícháme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept