Kedlubnový salát s masem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kedlubnový salát s masem
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | filmova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 10461 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
1 polévková lžíce | Citronová šťáva |
3 ks | Kedlubna |
1 špetka | Pepř černý mletý |
2 ks | Rajčata |
1 špetka | Sůl |
250 g | Vepřové maso pečené |
Nutriční hodnoty jedné porce
19% Kalorie 379 kcal
Kilojoule 1 586kJ
3% Sacharidy 10 g
43% Tuky 33 g
7% Sodík 136 mg
22% Bílkoviny 12 g
Uhlovodany | 9g |
---|---|
Cholesterol | 68,8mg |
Draslík | 312,7mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 333,5mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 29,5mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citronová šťáva, Kedlubna, Rajčata, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý, Vepřové maso pečené mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Kedlubnový salát s masem postup přípravy receptu:
1 | Kedlubny oloupeme a nahrubo nastrouháme. |
2 | Přidáme na nudličky nakrájené uvařené maso a na čtvrtky nakrájená rajčata. Osolíme, opepříme a ochutíme citronovou šťávou. Vše dobře promícháme. |