Hrušková náplň do závinu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hrušková náplň do závinu
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | pepa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 10467 |
Kategorie: | Záviny, rolády |
Ingredience
5 polévková lžíce | Cukr krupice |
800 g | Hrušky |
2 polévková lžíce | Máslo čerstvé |
2 polévková lžíce | Ořechy vlašské |
1 polévková lžíce | Skořice mletá |
4 polévková lžíce | Strouhanka |
Nutriční hodnoty jedné porce
64% Kalorie 1,259 kcal
Kilojoule 5 268kJ
52% Sacharidy 186 g
79% Tuky 60 g
13% Sodík 255 mg
23% Bílkoviny 13 g
Uhlovodany | 186g |
---|---|
Cholesterol | 48,0mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 66g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 30,9mg |
Vitamín E | 1,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 46,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cukr krupice, Hrušky, Ořechy vlašské, Skořice mletá, Strouhanka mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Hrušková náplň do závinu postup přípravy receptu:
1 | Hrušky oloupeme a nastrouháme nebo nakrájíme na tenké plátky. |
2 | Smícháme je s cukrem, strouhankou, nastrouhanými ořechy, skořicí a rozehřátým máslem. Vše dobře promícháme. |