Zdravý recept

Roštěnec na rožni

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10472

Ingredience

1000 g Hovězí roštěnka vys. peč.
1 ks Křen
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 602 kcal
Kilojoule 2 519kJ
0% Sacharidy 0 g
46% Tuky 35 g
10% Sodík 194 mg
128% Bílkoviny 72 g

Roštěnec na rožni postup přípravy receptu:

1

Z omytého roštěnce odstraníme tuk a blány.

2

Do masa vetřeme sůl, pepř a ještě na povrchu mírně osolíme. Roštěnec napíchneme na rožeň a zvolna propékáme.

3

Upečené maso nakrájíme na tenké plátky.

4

Podáváme s nastrouhaným křenem.

Poznámka

Roštěnec můžeme podávat také s višňovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept