Recept

Plněné vepřové plátky v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 10473
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
4 kávová lžička Hořčice plnotučná
4 ks Jablka
2 polévková lžíce Kečup
1 špetka Kmín celý
2 ks Okurky nakládané
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
100 g Šunka dušená
500 g Vepřová kýta
4 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 505 kcal
Kilojoule 2 114kJ
11% Sacharidy 39 g
34% Tuky 26 g
116% Sodík 2 g
54% Bílkoviny 30 g

Plněné vepřové plátky v alobalu postup přípravy receptu:

1

Omytou kýtu nakrájíme na silnější plátky. Do každého plátku prořízneme kapsu a maso lehce naklepeme.

2

Do každé kapsy vložíme plátek šunky, plátek jablka, půlku okurky a 1 lžičku hořčice. Kapsy uzavřeme jehlou nebo párátkem. Maso vložíme na alobal potřený olejem. Povrch kapes osolíme, okmínujeme, potřeme kečupem a obložíme zbylými plátky jablek a kolečky cibule. Podlijeme vodou a okraje alobalu uzavřeme, aby při pečení nevytékala šťáva.

3

Maso pečeme ve vyhřáté troubě na plechu asi 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept