Recept

Zadělávané hovězí srdce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10480

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
1 ks Hovězí srdce
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 ks Nové koření celé
80 g Olej stolní
1 polévková lžíce Omáčka sójová
5 ks Pepř černý celý
1 kávová lžička Sůl
100 g Zelenina kořenová
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 643 kcal
Kilojoule 2 690kJ
12% Sacharidy 44 g
42% Tuky 32 g
23% Sodík 462 mg
92% Bílkoviny 52 g

Zadělávané hovězí srdce postup přípravy receptu:

1

Omyté srdce vložíme do studené vody spolu s očištěnou kořenovou zeleninou, cibulí a česnekem. Přidáme sůl, pepř, nové koření a bobkový list. Zvolna vaříme doměkka. Měkké srdce vyjmeme a nakrájíme na plátky.

2

Na oleji osmahneme mouku dočervena, zalijeme ji trochou vývaru ze srdce, přidáme nakrájené srdce a mrkev uvařenou ve vývaru nakrájenou na kolečka.

3

Nakonec šťávu ochutíme sójovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept