Jednoduchý recept

Vínová pěna

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 10493
Kategorie: Pěny

Ingredience

1 ks Citronová kůra
80 g Cukr krupice
3 ks Vaječný žloutek slepičí
0,5 ks Vanilkový lusk
1 ks Vejce slepičí
2 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 212 kcal
Kilojoule 887kJ
6% Sacharidy 23 g
10% Tuky 7 g
2% Sodík 34 mg
10% Bílkoviny 5 g

Vínová pěna postup přípravy receptu:

1

Do vína zamícháme cukr, žloutky, vejce, kousek citronové kůry a půlku vanilkového lusku.

2

Hrnec se směsí postavíme do kastrolu s vařící vodou a šleháme do zhoustnutí - nesmíme vařit, zahříváme jen těsně k bodu varu!

3

Před podáváním vyjmeme citronovou kůru a vanilku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept