Jednoduchý recept

Telecí játra v těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 10505

Ingredience

800 g Játra telecí
80 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej stolní
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 639 kcal
Kilojoule 2 673kJ
6% Sacharidy 21 g
52% Tuky 39 g
14% Sodík 273 mg
85% Bílkoviny 48 g

Telecí játra v těstíčku postup přípravy receptu:

1

Omytá játra odblaníme, lehce naklepeme a nakrájíme na plátky silné asi 1cm.

2

Do rozkvedlaných vajec přisypeme mouku, osolíme a zamícháme. V těstíčku obalíme plátky jater. Smažíme je v rozpáleném oleji (nebo sádle) z obou stran asi 12 minut.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept