Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10513
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
125 ml Mléko polotučné
100 g Mouka polohrubá
200 ml Olej stolní
1 kávová lžička Sůl
1000 g Tykev
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 634 kcal
Kilojoule 2 651kJ
8% Sacharidy 29 g
72% Tuky 54 g
12% Sodík 240 mg
19% Bílkoviny 11 g

Smažená tykev postup přípravy receptu:

1

Tykev očistíme a nakrájíme na větší kousky. Osolíme a pokapeme citronovou šťávou.

2

Do osolené mouky za stálého míchání přilijeme mléko s rozmíchanými žloutky a zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků.

3

V těstíčku obalujeme připravené kousky tykve. V rozpáleném oleji je smažíme z obou stran dočervena.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept