Recept

Vejce plněná játrovou pomazánkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 10515
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

4 krajíc Chléb konzumní
100 g Játra kuřecí
80 g Máslo čerstvé
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Smetana 16% (pochoutková)
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 423 kcal
Kilojoule 1 769kJ
9% Sacharidy 32 g
33% Tuky 25 g
8% Sodík 158 mg
30% Bílkoviny 17 g

Vejce plněná játrovou pomazánkou postup přípravy receptu:

1

Omytá játra podusíme na másle a prolisujeme.

2

Máslo utřeme do pěny, přidáme uvařené, prolisované žloutky, sůl, pepř, prolisovaná játra a podle potřeby smetanu. Vše dobře promícháme.

3

Půlky natvrdo uvařených vajec, z kterých jsme vyndali žloutky, naplníme pomazánkou pomocí sáčku s ozdobnou trubičkou.

4

Naplněná vejce položíme na opečené topinky a ozdobíme proužky papriky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept