Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 10520

Ingredience

120 g Cukr moučkový
500 ml Kompot třešňový
1 kávová lžička Kypřicí prášek do pečiva
3 polévková lžíce Mléko plnotučné
210 g Mouka polohrubá
120 g Máslo čerstvé
60 g Ořechy vlašské
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

51% Kalorie 1,011 kcal
Kilojoule 4 228kJ
26% Sacharidy 93 g
51% Tuky 39 g
5% Sodík 104 mg
23% Bílkoviny 13 g

Třešňový pudink postup přípravy receptu:

1

Máslo s cukrem a vejci utřeme do pěny. Přidáme mouku s práškem do pečiva, sůl a nakonec zlehka vmícháme mleté oříšky a mléko.

2

Část těsta nalijeme do formy vymazané máslem, poklademe vypeckovanými třešněmi a nalijeme zbylé těsto. Formu uzavřeme pokličkou (nebo přikryjeme papírem potřeným máslem) a vaříme v páře asi 1 hodinu.

3

Po vychladnutí vyklopíme pudink na mísu a povrch ozdobíme třešněmi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept