Zdravý recept

Zapékané hovězí maso

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10530

Ingredience

5 ks Brambory vařené
1 ks Cibule
1 ks Hovězí ve vlastní šťávě
1 ks Kapusta hlávková
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Rajčata
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
4 polévková lžíce Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 530 kcal
Kilojoule 2 216kJ
14% Sacharidy 52 g
30% Tuky 23 g
19% Sodík 388 mg
75% Bílkoviny 42 g

Zapékané hovězí maso postup přípravy receptu:

1

Na tuku z konzervy osmahneme jemně nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme nakrájené maso, podlijeme trochou vody a podusíme.

2

Na maso naskládáme plátky uvařených brambor, osolíme, opepříme a posypeme drobně nakrájenou, spařenou kapustou.

3

Pokrm zapečeme v horké troubě. Krátce před koncem pečení zalijeme rozšlehanými vejci.

4

Před podáváním ozdobíme každou porci dílky rajčat a nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept