Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10542

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Kapusta hlávková
200 ml Mléko polotučné
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Salám jemný
2 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
2 stroužek Česnek
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 443 kcal
Kilojoule 1 853kJ
14% Sacharidy 51 g
26% Tuky 20 g
36% Sodík 730 mg
38% Bílkoviny 21 g

Kapustový prejt postup přípravy receptu:

1

Omytou kapustu rozpůlíme a v osolené vodě uvaříme doměkka. Scedíme a necháme vychladnout.

2

Kapustu umeleme spolu s cibulí a salámem. Osolíme, opepříme a přidáme prolisovaný česnek a rozšlehaná vejce.

3

Žemle nakrájené na kostičky zalijeme vlahým mlékem a necháme vsáknout. Vymačkáme je a vmícháme do kapustové hmoty, podle potřeby zahustíme strouhankou a navršíme do vymazaného a vysypaného pekáče.

4

Prejt pečeme ve vyhřáté troubě asi 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept