Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 10554
Kategorie: Maso

Ingredience

4 ks Cibule
1 ks Kapr obecný
1 špetka Kmín celý
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka polohrubá
1 ks Olej stolní
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 kávová lžička Sůl
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

122% Kalorie 2,403 kcal
Kilojoule 10 055kJ
3% Sacharidy 10 g
350% Tuky 263 g
10% Sodík 200 mg
3% Bílkoviny 1 g

Kapr na cibuli postup přípravy receptu:

1

Očištěného kapra rozdělíme na porce. Osolíme, okmínujeme a po jedné straně opečeme na rozehřátém oleji.

2

Porce kapra obrátíme, přidáme kolečka cibule, podlijeme trochou vody a ve vyhřáté troubě upečeme doměkka. Upečené maso vyjmeme na nahřátý talíř.

3

Do vypečené šťávy přimícháme máslo, sójovou omáčku a mouku. Necháme přejít varem. Vložíme zpět porce ryby a krátce prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept