Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 10556
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 špetka Kmín celý
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
8 ks Okoun říční
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Pórek
1 kávová lžička Sůl
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

55% Kalorie 1,085 kcal
Kilojoule 4 539kJ
4% Sacharidy 15 g
33% Tuky 25 g
11% Sodík 214 mg
341% Bílkoviny 192 g

Okoun na kmíně postup přípravy receptu:

1

Okouny spaříme horkou vodou a stáhneme kůži. Osolíme je, okmínujeme a poprášíme moukou.

2

Ryby zvolna opečeme na rozehřátém oleji po obou stranách dorůžova a přendáme je na nahřátý talíř.

3

Vypečenou šťávu zalijeme vodou (nebo vývarem), přidáme jemně nakrájený pórek a povaříme.

4

Okouny na talíři přelijeme šťávou, pokapeme citronem a posypeme petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept