Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 10557
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Bylinky čerstvé - svazek
1 kg Candát obecný
1 polévková lžíce Citronová šťáva
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
4 polévková lžíce Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 245 kcal
Kilojoule 1 027kJ
1% Sacharidy 2 g
17% Tuky 13 g
12% Sodík 235 mg
53% Bílkoviny 30 g

Candát s ovčím sýrem postup přípravy receptu:

1

Candáta očistíme a rozkrojíme na poloviny. Páteř vykrojíme a maso nakrájíme na porce. Osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet 5 minut.

2

Porce obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a na oleji zvolna opečeme po obou stranách.

3

Krátce před dopečením posypeme maso nastrouhaným ovčím sýrem promíchaným s bylinkami.

Poznámka

Ovčí sýr můžeme nahradit balkánským sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept