Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 10558
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Celer bulvový
1 polévková lžíce Celer - nať
3 stroužek Česnek
1 ks Cibule
12 ks Grundle
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 231 kcal
Kilojoule 967kJ
2% Sacharidy 7 g
28% Tuky 21 g
7% Sodík 144 mg
3% Bílkoviny 1 g

Bánovské grundle postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na másle. Přidáme nahrubo nastrouhaný celer, prolisovaný česnek a jemně nakrájenou celerovou nať.

2

Očištěné rybky osolíme, naplníme celerovou směsí a spíchneme jehlou nebo převážeme nití.

3

Ryby urovnáme do pekáčku na rozehřáté máslo a za občasného podlévání vodou pečeme 15-20 minut.

4

Před podáváním posypeme pokrm nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept