Jednoduchý recept

Mletý biftek se sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 10562
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Maso mleté - mix
150 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Rajčata
1 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Tymián čerstvý
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 539 kcal
Kilojoule 2 256kJ
1% Sacharidy 5 g
61% Tuky 46 g
12% Sodík 235 mg
45% Bílkoviny 26 g

Mletý biftek se sýrem postup přípravy receptu:

1

Do mletého masa přidáme vejce, nastrouhaný sýr, nasekanou petrželku, tymián a podle potřeby strouhanku. Vše osolíme, opepříme a dobře promícháme.

2

Ze směsi tvoříme namočenýma rukama placičky. Opečeme je po obou stranách na rozehřátém oleji dorůžova.

3

Na talíři obložíme bifteky rajčaty nakrájenými na dílky.

Poznámka

Místo tymiánu můžeme do masové směsi přidat vegetu nebo kari koření.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept