Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 10582

Ingredience

30 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 špetka Paprika mletá sladká
1 dl Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
700 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 181 kcal
Kilojoule 756kJ
3% Sacharidy 11 g
20% Tuky 15 g
4% Sodík 90 mg
5% Bílkoviny 3 g

Zelí na paprice postup přípravy receptu:

1

Očištěné zelí nakrájíme na tenké nudličky a osmahneme na másle. Osolíme, zaprášíme paprikou, ihned podlijeme trochou vody a za občasného zamíchání dusíme.

2

K téměř měkkému zelí přilijeme smetanu, ocet a přivedeme k varu. Dodusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept